> Museumwinkel >  Zwijndrecht van bezetting tot bevrijding Supplement

Zwijndrecht van bezetting tot bevrijding Supplement

Zwijndrecht van bezetting tot bevrijding Supplement

Auteur H.C. Popijus

In 1995 verscheen Zwijndrecht van bezetting tot bevrijding. Thans, 10 jaar later, is er een aanvulling op dit boek. De reden is dat er archieven beschikbaar gekomen zijn , die tot nu toe onbekend of ontoegankelijk waren. Daarnaast verdienen enkele gegevens aanvulling of verbetering. In 1995 werd summier ingegaan op fout inwoners, thans wordt hier meer aandacht aan besteed. Er wordt ingegaan op deze kant van de oorlog, echter zonder namen te noemen.

Daar waar mogelijk is nog(maals) gesproken met betrokkenen om meer duidelijkheid te krijgen. Soms worden ook slechts summier gegevens vermeld met de bedoeling dat deze gegevens bekend worden en niet vergeten.

Zwijndrecht van bezetting tot bevrijding

Veldgrijs

Veldgrijs - Deel 2