menubalk


Webshop

 

Welkom bij onze webshop, hier kunt u boeken en enkele Museum 1940-1945 - producten bestellen die ook in de museumwinkel worden verkocht. Kies hieronder een categorie waar u in wilt winkelen. Bestellingen dienen na ontvangst van de bevestiging vooruit te worden betaald onder vermelding van het referentienummer. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling middels PostNL aan u verstuurd. De verzendkosten bedragen € 2,95 (verzending binnen Nederland) per bestelling.

* Tijdelijk geldt (zolang de voorraad strekt) een korting van 30% op de delen 1 t/m 15 in de serie Dordrecht 1939-1945. Deze korting is reeds verwerkt in de getoonde prijzen in de webshop.

 

Catalogus | Winkelwagen

 

 

Het Verzet in de Hoeksche Waard II

Terug...

  

€ 12,95  

Bestellen


Aantal:
Het Verzet in de Hoeksche Waard II

Productinformatie
Auteur Simon M. Brand
Taal Nederlands
Aantal pagina's 155

 

Beschrijving

In dit vervolg op 'Het Verzet in de Hoeksche Waard' wordt een aantal opmerkelijke gebeurtenissen beschreven. De missie van Colonel de Rome, hooft Canadese militaire inlichtingendienst, de gebeurtenissen rond kapitein Richard van der Gaag en het mysterie Olson zijn hiervan de belangrijkste. Zij geven een andere kijk op een aantal verzetshandelingen die binnen, maar ook buiten de Hoeksche Waard plaatsgevonden heeft en uitgevoerd is door mensen die tot het Hoekschewaardse verzet behoorden. Voor een groot gedeeldte zijn de achtergronden betreffende deze verhalen nooit eerder naar voren gebracht en daarom uniek. Tevens is in dit boek een aantal foto's opgenomen die nooit eerder gepubliceerd zijn.

 

 

Betalen & Verzenden Retourneren & Klachten

 

© Copyright 2008 - 2024  Stichting Museum 1940 - 1945  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |  Cookies  |  Privacyverklaring